info om Kurser/UddannelserTarot KursusAstrologi KursusBreve Kursister

Kurser / Uddannelser / Workshops.

Jeg har nu beskæftiget mig med og arbejdet indenfor den spirituelle verden i en menneskealder, hvor jeg også igennem mange år har afholdt kurser / uddannelser i spirituel udvikling. Bl.a. astrologi / horoskoper. Meditationer og universelle Healings teknikker. En hel del er blevet uddannet til professionel Tarottyder og jeg har desuden holdt foredrag om den åndelige verden og dens opbygning mm.

Nu synes jeg i midlertid, at tiden er inde til at stoppe med ovenstående p.g.a alder og tid. Jeg siger tusind tak til alle de kursister / elever, som har deltaget på mine hold. Det har været spændende og givende for mig og en glæde at se jer alle vokse med opgaven.

Kærlig hilsen

Margrét

Kunne du tænke dig at lære tarottens verden at kende ? At lære kortenes betydning, tolkning på en sådan måde, at du vil være i stand til at bruge dem professionelt? Eller blot for din egen nysgerrigheds skyld.?

 

Du vil lære efter de mest anerkendte kort, ( Universel Waite Tarot Deck.) Tarot indeholder en skjult verden af spændende symbolik og psykologi. Du vil stifte bekendskab med astrologi, nummerologi og kabbala som alle kan relateres til Tarotten. Du vil få udarbejdet et personligt horoskop, som bruges i undervisnings øjemed, hvis du giver lov. Du vil høre foredrag om den åndelige verden og dens opbygning. Spøgelser, Genfærd, Astralrejser og Psykometri. Du vil lære at Meditere med kontakt til din skytsånd. Desuden vil du lære at se Aura samt få undervisnings teknikker til clairvoyance.

Et spændende og givende kursus som afsluttes med prøve og Diplom

………………………………………………………………………………………………..

Alle 4 weekender fra kl: 11 00 – 17 00. ( afholdes på Frederiksberg )

………………………………………………………………………………….

Indhold: ca 70 timers teori, øvelser samt hjemmearbejde.

…………………………………………..
4 moduler / weekender fra kl: 11- 17 Lørdage og søndage ( 4-6 ugers interval mellem modulerne). små hold med få deltagere. Intensivt, lærerigt og spændende.
…………………………………………..

Alt undervisningsmateriale samt kaffe, the, kage og frugt er incl`. i prisen. ( Du skal selv medbringe evt. frokost.)

PRIS: Depositum ved tilmelding: 4.000 kr. som fratrækkes det fulde kursusbeløb som er: 11.700 kr. ( incl. Moms )

Ved ratebetaling er den fulde kursuspris følgende :

13.500 kr. ( incl. Moms ) som betales med 4.000 kr. ved tilmelding og 2.500 kr. senest 5 uger før kursus start. Rest beløbet betales med 3.500 kr. mellem modul 1 og 2 og ligeledes med 3.500 kr. mellem modul 2 og 3 (Der er ingen betaling mellem modul 3 og 4)

Bank: Regnr: 3106 Kontonr: 4646202701

……………………………………………………………….

Tilmelding er gyldig, når indbetaling af depositum har fundet sted.

Evt. framelding skal ske inden 8 uger før opstart ellers er kursus bindene og det fulde kursusbeløb forfalder til betaling.

………………………………………………………………….
Har du lyst, så tilbydes du for et symbolsk beløb efter kursus afslutning nogle få hverdags aftener fra kl. 19 – 22 00 opfølgning af det lærte stof, så du opbygger en endnu større rutine

Undervisningssted:

Frederiksberg

Er du interesseret i astrologiens verden og har lyst til at lære til husbehov?

Synes du at at 3-4 år på en astrologi skole bliver for meget, når du ikke skal bruge det i professionelt øjemed?

Hos mig vil du lære det mest basale indenfor astrologien. Du vil bl.a. lære at udarbejde fødsels- og fremtidshoroskop samt korrektion af fødselshoroskop Desuden ser vi på den medicinske astrologi.

 

På rigtig mange opfordringer, har jeg besluttet mig for, at undervise i ovenstående. Der oprettes små hold. 4- 8 kursister på hvert hold.

Undervisningen er for kursister, som ikke har nogen kendskab til astrologi og ikke ved, om de orker en 3-4 årig uddannelse, men gerne vil have indblik i astrologiens verden og kunne astrologi til husbehov.

Pris: 11.700 kr for 4 weekender lørdage og søndag 11-17. Prisen er incl`Undervisningsmateriale kaffe, the, kage og frugt.


Jeg glæder mig til at høre fra dig

Margrèt

Hej Margret

Tusind tak for en spændende og inspirende week-end. Du er super god til, at undervise. Jeg er helt “oppe at flyve”, for det er meget lang tid siden, at jeg har været i blandt, så mange positive mennesker. Jeg synes, at det er et godt hold, du har fået sat sammen.

Kærlig hilsen Kirsten T.

_______________________________________________________________________________________

Kære Margrèt

Jeg ved vores bekendskab ikke varer længe, men mødet med dig, vil altid hænge dybt i mit sind. Det var dig, som viste mig vejen derind.Du åbnede mit sind, du oplyste min vej, det stod skrevet i kortene, jeg skulle møde dig. Så kære Margrèt, din skønne kvinde, mit møde med dig vil altid være herinde.

Stort Knus og tak for alle de lærende ord fra

Bent

 

___________________________________________________________

Nysgerrig, intereseret i vores verden og “den anden” samt ønsket om at lære meget mere, gjorde at jeg meldte mig til din uddannelse til spirituel coach, hvilket jeg er utrolig glad for Jeg har jo haft interessen siden jeg var ung, men ikke gjort noget ved det. Jeg har fået en viden som jeg kan bruge og som jeg ikke troede var mulig på så kort tid. Du er en utrolig dygtig lærer som forstår at formidle din viden på en måde der gør, at alle os elever glæder os til hver gang vi skal mødes. Sammenhængen mellem tarot, numerologi, astrologi og clairvoyance er unik. Jeg glæder mig til september.

Kærlig Hilsen

Inger

_____________________________________________________________

Hej Margret,

Mange tak for en god og informativ uddannelse. Det var rigtig dejligt at se dig og alle de søde elever.

Forsat god aften.

Mange hilsner

Anne Marie

_____________________________________________________________

Kære Margrét.

Tak for endnu et spændende week-end-kursus. Du er bare så inspirerende

og dygtig til at videreformidle de specielle kundskaber, du er i

besiddelse af.

Kærlig hilsen

Kirsten

——————————————————————————————————-

Kære Margret

Aldrig har jeg lært så meget på så relativ kort tid. Du er super dygtig til at undervise. Dit koncept er helt unikt og jeg vil helt sikkert bruge hvad jeg har lært både omkring mig selv, men også i mit daglige arbejde som tarottyder og healer.

Kærlig Hilsen

Betina

—————————————————————————————————-

Kære Margret

jeg vil blot sige til dig, at jeg er så glad fordi jeg har deltaget i dit spirituelle selvudviklings kursus. Det har givet mig en indsigt både i mig selv og i den ” anden verden” som jeg ikke troede muligt. Jeg har haft og har stadig stor glæde af kurset. Jeg har anbefalet dig til flere og har sagt til dem, at hvis man skal lære noget om det spirituelle, som man kan have glæde af fremadrettet og få valuta for alle pengene, så skal man søge dig. Stor tak

Lisbeth