Mit navn er Margrèt Grøn Levring

Jeg er født 13.12.1947 kl. 02 02 00

Min baggrund:
Clairvoyant ( født sådan og ikke lært på skole )

Astrolog, Tarotmester, Underviser, Healer, Hypnoterapeut, Stats. Aut. Sygeplejerske, Psykoterapeut.

Jeg har i 47 år arbejdet som clairvoyant rådgiver for private og for virksomheder. Jeg har tolket Tarot professionelt i næsten ligeså mange år og udarbejdet et hav af Horoskoper i såvel Danmark som udlandet for både kendte og ukendte mennesker.

Desuden afholder jeg stadig enkelte kurser / uddannelser.

Da jeg jo ikke er helt ung længere, har jeg prioriteret kun at beskæftige mig med det, som jeg brænder mest for og det er clairvoyance, Tarot, Astrologi samt undervisning.

Mine klienter kommer fra hele landet, men også fra andre lande i Europa. Langt de fleste er anbefalet af andre men du, som læser dette for første gang, er også meget velkommen. Husk blot at booke i god tid.

Som nævnt før, så er jeg født clairvoyant og disse evner blev opdaget før min 10 års alder. Jeg var det ” mærkelige” barn ingen ville lege med og af uvidenhed blev sendt til både læge og øjenlæge, da jeg jo så, hørte og fornemmede noget ingen andre gjorde. Ingen fandt mig dog egnet til behandling. De skulle bare vide, at som årene gik, blev forbindelsen til den åndelige verden mere intens og dagligdags, at det var min skæbne, min Karma og som i forbindelse med mine forældres død i 1974, virkelig tog fat. Jeg forstod først her, hvilken gave jeg var blevet skænket fra fødslen af.

Jeg har altid interesseret mig for den spirituelle verden, har læst Astrologi hos dygtige og anerkendte astrologer i Danmark og USA. Tarot har jeg fået ind med modermælken, udover at jeg har været på flere store kurser og vurdere selv, at være en af landets absolut dygtigste Tarotmestre.

Jeg er altså ikke blevet undervist i at være Clairvoyant, for det er en del af mig som menneske og derfor arbejder jeg også på en anden måde end de fleste andre, som har været på en såkaldt skole.
Jeg får ofte henvendelser fra medier som TV, Radio mm. men takker altid pænt nej tak, da jeg faktisk er et meget privat menneske og ikke føler behov for at profilere mig ad denne vej.

Ind imellem er jeg dog med til at finde forsvundne personer, men kun ved henvendelser fra aller nærmeste pårørende eller politi.