Har du lyst til at høre om din fortid, nutid og fremtid via tarotkort?

Har du lyst til at høre om de vigtige temaer i dit liv? F .eks Kærlighed, parforhold ,børn, job, studier, bolig, økonomi og helbred m.m ?

Hvis ja, så kan du blive spået i Tarotkort. Jeg arbejder med de mest anerkendte kort i Europa og har en meget stor viden i oplæg, tydning, symbolik og undervisning af kortene.

Tydningen her på stedet varer ca 50 min`og alt bliver optaget på CD og prisen er 1.400 kr.

 

Tarotkort / Spåkort indeholder et skatkammer af viden, symbolik og psykologi. Desuden rummer kortene dele fra astrologien, nummerologien, den kristne gnosticisme og den jødiske kabbala.

 

Tarotkortene stammer helt tilbage fra det 5.- 6. århundrede, men blev bragt til Europa fra Ægypten af sigøjnerne i det 14. århundrede. Mange af symbolerne og billederne på kortene kan ses i den ægyptiske mytologi og man har undret sig over den store mængde viden omkring religion, filosofi og psykologi som man var i besiddelse af på den tid.

 

Jeg har i rigtig mange år interesseret mig for tarot og den spændende viden de gemmer. Jeg har læst, studeret og sammenlignet og det har gjort mig til en garved og dygtig tarotlægger, som udover at have klienter til oplæg og tydninger, også tilbyder at uddanne elever til at blive professionel tarottyder på en sådan måde, at det vil kunne bruges i arbejds øjemed.

 

Desværre er der nogle mennesker, som har en helt forkert opfattelse at tarot og hvad de rummer og det skyldes nok, at de nogle gange bliver vist på film i TV, som ondsindede spådomskort, der varsler død og ulykke. INTET KUNNE VÆRE MERE FORKERT. Svarene gemmer sig i dit eget ubevidste samt på andre ernergiplaner.